Wees Alert Voor Relatiepsycholoog Goeroes Op het Internet

Cnc-jobs-europa

Er zijn veel te veel persoonlijke relatie goeroes die beweren te weten wat je moet veranderen om goed te kunnen opschieten met je partner of echtgenoot. Spijtig genoeg hebben al deze persoonlijke relatie “experts” het internet overspoeld door ons zogezegd te helpen met interpersoonlijke relaties.

Nu wensen zij, dat wij naar hun website surfen om hun relatie zelfhulp boeken te kopen? Het probleem hiervan is dat de meeste psychologen die zich bezig houden met familie, huwelijk of relatie problemen één van de meest ontspoorde mensen op aarde zijn. Hun kinderen gebruiken verdovende middelen, zij zijn al aan hun 3de huwelijk bezig en zijn emotioneel labiel. Velen zijn manisch depressief en zij proberen ons te vertellen hoe wij onze leven en relaties moeten leiden?

Wees alert voor relatiepsycholoog goeroes op het internet, in mijn mening en ervaring is dat de meeste ofwel fraudeurs ofwel sociopaten zijn. Waarom zou je advies of een boek willen over relaties van iemand waarbij zijn eigen zaken niet in orde zijn.

Eén van de grootste problematische tactieken van deze persoonlijke relatie goeroes is dat zij je proberen te overtuigen dat je relatie niet zo goed is als je denkt. Natuurlijk als je er eenmaal zelf aan begint te geloven zal dit een zichzelf waarmakende voorspelling zijn. Dus nu heb je de persoonlijke relatie goeroe oplichter nodig, terwijl hiervoor alles perfect in orde was.

Hoe kan een relatie goeroe die zijn eigen problemen niet kan oplossen jouw helpen? De hypocrisie is een beetje enerverend en nu schrijven zij zelfs artikels op populaire websites, waarbij zij iedereen vertellen wat er mis is met die hun relatie en hoe zij die mensen beter kunnen maken. Gebruik uw gezond verstand mensen, geef deze zogenaamde zelfexperts geen aandacht en vooral geen rooie cent.  

Wilt u echte experts spreken in dit vak? Neem dan eens een kijkje op de website van depsycholoog.nl. Van de website zal dan al snel duidelijk worden dat zij niet alleen expertise claimen, maar het ook in huis hebben. Mocht u verder een psycholoog in Eidhoven of in een andere grote stad zoals Utrecht, Rotterdam of Amsterdam een psycholoog nodig hebben, dan bent u ook bij hen aan het juiste adres.

 

https://www.depsycholoog.nl