CNC Jobs Europa
Image default
Tourism

Plezier in en rondom Apeldoorn

Heeft u altijd al eens willen overnachten in Apeldoorn? Dan kunt u op de Veluwe gemakkelijk uw verblijf combineren met leuke activiteiten in de stad.

Paleis Het Loo

Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan Paleis Het Loo. Op deze locatie kunt u gratis rondleidingen krijgen door de prachtige tuin en stallen. Hier komt u al snel meer te weten over 17-eeuwse fonteinen en over de voertuigen van de Koninklijke familie. Wilt u het paleis bezoeken met kinderen? Dan is dat een goed idee! U kunt samen met de familie deelnemen aan een leerzame speurtocht in de stallen van het paleis. Of u kunt zelf de prins of prinses uithangen in Speel Paleis Het Loo!

Klimbos

Bent u toe aan een beetje uitdaging? Bezoek dan bijvoorbeeld Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Hier ontdekt u verschillende klimavonturen. Voor kinderen vanaf 7 jaar is speciaal een Junior Klimbos gecreëerd. Lijken bovenstaande activiteiten u leuk om te bezoeken tijdens een weekendje weg? Blijf dan overnachten op de Veluwe! Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel biedt bijvoorbeeld verschillende familiekamers aan waar u gezellig met het hele gezin kunt verblijven!Op deze locatie krijgt u de kans om na te genieten van een dag vol plezier. Tot slot kunt u heerlijk wegdromen in een van de ruime kamers van het hotel!

Heerlijk bijkomen bij Van der Valk

Wilt u overnachten in de natuur, ver weg van alle drukte? Dan kunt u bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel in alle rust verblijven. U heeft de keuze uit verschillende luxe kamers inclusief douche, bad of beide! Daarnaast beschikt het hotel over prachtige suites met bijvoorbeeld jacuzzi, bubbelbad of sauna.

Kortom, met dit hotel op de Veluwe krijgt u alle kans om tot rust te komen. Bent u benieuwd naar de luxe kamers en suites bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Dan kunt u meer informatie vinden op de site:

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/