CNC Jobs Europa
Auto

Originele VW onderdelen

Originele VW-onderdelen van uitstekende kwaliteit, tegen een voordelige prijs. Dat krijg je bij Paruzzi Classic VW Supplies, hét online adres voor alle soorten onderdelen voor je VW Kever of andere luchtgekoelde Volkswagens. Onze overzichtelijke webshop beslaat meer dan 6.000 verschillende Volkswagen onderdelen. Paruzzi is tevens partner van Volkswagen Classic Parts. Dat betekent dat wij van alle VW-modellen die ouder dan 15 jaar zijn alle originele onderdelen kunnen leveren.

Breed assortiment onderdelen voor de VW, voor bedrijven en particulieren

Paruzzi bestaat sinds 1989. Het gespecialiseerde bedrijf geldt vandaag de dag als de toonaangevende online shop in onderdelen van klassieke Volkswagens in Europa. De klanten zijn zowel particulieren als bedrijven, van garages tot doe-het-zelvers. De verschillende onderdelen zijn in hoofd- en subgroepen ondergebracht, zodat deze snel te vinden zijn. De categorieën zijn: remmen/velgen, vooras/besturing, benzine/uitlaat/kachel, motor, elektriciteit, transmissie, carrosserie/interieur/bumpers, chassis/bumpers en hand- en voetbedieningen en diversen.

Onderdelen voor elk type Volkswagen van elke leeftijd

Wat voor onderdeel je ook zoekt, je vindt het bij Paruzzi. Zo ontdek je een divers aanbod in de categorie Kever motor. Naast revisiemotoren slaag je onder meer voor een carter, cilinder en cilinderkop voor een boxermotor of lijnmotor. Daarnaast zijn er krukassen, drijfstangen, lagers, zuigers, nokkenassen, kleppen, oliepompen, koelhuizen, benzinepompen en –leidingen, en nog veel meer Volkswagen motoronderdelen. Paruzzi heeft tevens onderdelen van meer dan 250 merken die ooit aan Volkswagen hebben geleverd of dat nog steeds doen.

Wil je meer weten over het aanbod VW onderdelen, over je bestelling of heb je andere vragen? Paruzzi is zowel telefonisch (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131) als per e-mail te bereiken, of kom langs op ons kantoor in Yerseke. Wij leveren je altijd de juiste onderdelen voor je Volkswagen.

https://www.paruzzi.com