CNC Jobs Europa
Image default
Management

Most profitable startup businesses

Beste kleine bedrijfsideeën in de Filippijnen

 

1. Online verkopen

Kapitaal: P5.000 – P10.000

Maandelijks Inkomen: P10.000 – P200.000

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vereist (Vaardigheden): Ontwerp, techniek en marketing.

 

Het kan zeer lucratief zijn om uw producten online te verkopen, omdat u dan uw bedrijf kunt runnen zonder een traditionele winkelpui.

 

Wat meer is, uw klanten kunnen uw producten altijd en overal kopen. In de Filippijnen zijn er populaire winkelplatforms zoals Shopee, Lazada en Facebook Marketplace waar u uw producten gemakkelijk kunt verkopen.

U hoeft alleen maar een verkopersaccount aan te maken. Als u niet over de middelen om een online winkel te beginnen, kunt u proberen dropshipping. Bij dropshipping ontvang je een bestelling, je stuurt de bestelling door naar de leverancier, en vervolgens vervult de leverancier de bestelling.

 

2. Digitale marketingdiensten

Kapitaal: P1,000 – P5,000

Maandelijks inkomen: P30.000 – P500.000

Moeilijkheidsgraad: Hoog

Vereist (Vaardigheden): Technisch, Marketing, Netwerken, Verkoop, en Communicatie.

 

Het hebben van online aanwezigheid en ervoor zorgen dat mensen de website van een bedrijf gemakkelijk online kunnen zien, kan een bedrijf maken of breken. Digitale marketingdiensten bieden oplossingen voor website-eigenaren die een breder publiek willen bereiken en meer potentiële klanten/inkomsten willen genereren.

Als aanbieder kunt u uw expertise in SEO, Social Media, Content & E-mail Marketing verkopen aan bedrijven die hun merken online willen laten groeien.

 

U kunt gemakkelijk klanten vinden om mee samen te werken via freelance websites zoals Upwork, Freelancer.ph, en Manila Craigslist. En uiteindelijk schaal door het starten van uw eigen website waar u uw diensten kunt promoten, en door het opbouwen van een team die u taken kunt delegeren om uw projecten te voltooien.

 

3. Verkoopautomaat

Kapitaal: P10.000 – P20.000

Maandelijks inkomen: P1,000 – P20,000

Moeilijkheidsgraad: Laag

Vereist: Goede locatie en onderhoud.

Als u op zoek bent naar een zaak met minimaal toezicht, is dit een goede keuze. Regelmatig onderhoud en het aanvullen van de voorraden zijn hier uw belangrijkste taken, er is vrijwel geen mankracht nodig voor de dagelijkse werkzaamheden.

 

4. Straatvoedsel

Kapitaal: P5,000 – P10,000

Moeilijkheidsgraad: Laag

Vereist: Goede locatie

 

Is er iets klassiekers dan de visbollenkraam?

Al tientallen jaren, de klassieke favorieten: Visballen, kikiam, inktvisbal, isaw, barbecue, tenga, betamax, balut en andere zijn een deel van de dagelijkse cultuur van de Pinoy geweest.

 

5. Fabricage of verkoop van kant-en-klare meubels

Kapitaal: P80.000 – P500.000

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vereist (Vaardigheden): Logistiek, Management, Verkoop, en Marketing.

 

Dankzij de natuurlijke overvloed aan hout, is ons land de thuisbasis van geschoolde houtbewerkers die meubels van wereldklasse produceren voor lokale en import. Met de juiste kanalen kunt u een bedrijf opzetten door in te kopen (of via consignatie) bij een lokale fabrikant terwijl u zich concentreert op logistiek/leveringssysteem en marketing.

6. Verhuur van opslagruimte

Kapitaal: P300.000 – P700.000

Moeilijkheidsgraad: Hoog

Vereist: Beheer, logistiek en marketing.

 

Nu woonruimte tegenwoordig zo’n kostbaar goed is, is het belangrijk om een speciale ruimte te hebben waar u uw belangrijke spullen of memorabilia veilig kunt opbergen.

 

Opslagdiensten zijn populair in het buitenland, en in de Filippijnen bieden sites als Kahon.PH en StorageSpace.PH dezelfde ervaring aan onze mede-Pinoys.

Je kunt klein beginnen door een kleine industriële ruimte of magazijn te huren waar je verschillende opslagunits kunt bouwen die je kunt verhuren.

 

7. CCTV installatie

Kapitaal: P20.000 – P50.000

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vereist (Vaardigheden): Technisch, Verkoop & Marketing.

 

Naarmate de prijzen van CCTV-systemen daalden en ook buiten het bedrijfsleven en de commerciële sector levensvatbaar werden, nemen steeds meer mensen er een voor de beveiliging van hun huis.

U kunt van deze groeiende gebruikersgroep profiteren door als gecertificeerd installateur opgeleid te worden en diensten aan deze mensen aan te bieden. U kunt ook upsell andere relevante producten zoals auto dashcams, en andere home security systemen.

 

8. Slimme woning & automatiseringsdiensten

Kapitaal: P100.000 – P300.000

Moeilijkheidsgraad: Hoog

Vereist (Vaardigheden): Technisch, Programmeren, Verkoop & Marketing.

 

Voor ingenieurs en techneuten die op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en automatiseringssystemen voor slimme huizen, is dit een praktijk waarin je kunt uitblinken.

We lopen een beetje achter op het gebied van dit soort moderne gemakken (zoals slimme sloten, slimme beveiligingssystemen, apparaatbediening en huisdierverzorging) en het wordt tijd dat we die achterstand inhalen.

 

Je kunt klein beginnen door eerst adviesdiensten aan te bieden, en je klanten de benodigde apparatuur te laten kopen terwijl jij de technische kant voor je rekening neemt voor installatie en onderhoud.

 

9. Sloperij

Kapitaal: P100,000

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vereist: Goede locatie, boekhouding, management en verkoop.

Junk shops verdienen geld met kopen en verkopen. Aaseters verkopen hun troep die ze per kilo kopen. De winkel verkoopt het dan aan partnerrecyclingbedrijven die de troep omzetten in recyclebare materialen.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/