CNC Jobs Europa
Image default
Offers

LED panelen: een zeer veelzijdige lichtbron

LED panelen: een zeer veelzijdige lichtbron

Wanneer je van plan bent jouw woning te voorzien van LED verlichting heb je de keuze uit verschillende opties. Zo kun je onder meer kiezen voor LED spots, tl-buizen, strips, downlights en ga zo maar door. Ook LED panelen zie je steeds vaker terugkomen. Dit komt omdat LED panelen een zeer veelzijdige lichtbron zijn. Zo kunnen ze op een vooral praktische manier ingezet worden maar bijvoorbeeld ook als sfeerverlichting of wanneer je een feestje wilt organiseren. Meer weten? Lees dan even verder.

 

Vooral praktisch

LED panelen worden nog steeds het meest gekozen omdat ze vooral praktisch zijn, zonder onnodige poespas. Dit soort LED verlichting zie je dan ook veel terugkomen in kantoorruimtes, vergaderruimtes, kantines en wachtruimtes. LED panelen geven over het algemeen meer licht dan andere soorten LED verlichting. Het licht dat een dergelijk paneel geeft kan op een positieve manier bijdragen aan het concentratievermogen. Vooral wanneer voor helder wit licht wordt gekozen. Dit soort licht is van alle soorten wit licht het fijnst en het minst vermoeiend voor de ogen.

 

Als sfeerverlichting

Naast het feit dat LED panelen zeer praktisch zijn, kunnen ze ook dienen als sfeerverlichting. Zoals hierboven al even is genoemd is helder wit licht met name geschikt voor ruimtes waarin gewerkt wordt en een goede concentratie dus belangrijk is. Koud wit licht past dan weer meer bij de keuken, badkamer en hal. Wil je de panelen ophangen in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer en zou je graag een wat meer romantische sfeer willen creëren? Dan is warm wit licht wellicht de beste keuze. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat! 

 

Voor ieder feestje

Heb je binnenkort een feestje te vieren en ben je op zoek naar iets anders dan helder wit, koud wit of warm wit licht? Dan kan een RGB-CCT LED paneel van ledlichtstunter.nl een mooie uitkomst zijn. Deze panelen kun je naast de RGB kleuren rood, groen en blauw nog steeds gewoon in de verschillende soorten wit licht instellen. Ook kun je helemaal zelf bepalen hoe fel je het paneel wilt hebben. Zo kun je jouw woonkamer binnen een handomdraai voorzien van een feestelijke en gezellige sfeer.

https://www.ledlichtstunter.nl/led-panelen