CNC Jobs Europa
Business

Huid verandering

Je huid veranderd naarmate je ouder wordt. Zo wordt de huid bijvoorbeeld een stuk minder elastisch en minder stevig, daarnaast wordt ook je vochtgehalte minder. Door deze factoren, ontstaan er rimpels in de huid. De huid gaat namelijk hangen doordat de elasticiteit en stevigheid afneemt. Veel mensen vinden het niet zo mooi wanneer dit met hun huid gebeurt en daardoor willen ze hier iets aan veranderen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een facelift te nemen. Deze behandeling bestaat uit vier verschillende elementen en je kan zelf bepalen welke van de behandelingen je zou willen hebben. Ze verschillen namelijk erg van elkaar. Vroeger waren er minder opties en was het alleen mogelijk om iets aan je zelf te veranderen door een operatie, maar nu kan er ook veel gedaan worden door een cosmetische arts. Vaak hoef je dan niet geopereerd te worden maar kan er toch iets gedaan worden aan het lichaam door bijvoorbeeld botox injecties.

Het eerste element van een facelift is dat je je gezicht moet gaan ontspannen. Een te sterke mimiek kan er namelijk voor zorgen dat je heel de tijd boos kijkt, en dus moet je goed ontspannen. Door middel van botox wordt er voor gezorgd dat de spiertjes in het gezicht verlammen en hierdoor ontspannen waardoor je meer rust uitstraalt. Het tweede element van de facelift is het opvullen van de rimpels en lijntjes van het gezicht. Bij het derde element wordt de volume in het gezicht hersteld door middel van botox op de goede plekken in het gezicht. Het laatste element is revitalisatie en hierbij doen ze de doffe en grauwe huid verbeteren.

Een liquid facelift heeft veel voordelen. Het zorgt voor minder littekens en minder hersteltijd. Bovendien is de kans op complicaties minder groot en daarom besluiten veel meer mensen om voor een liquid facelift te gaan in plaats van de normale facelift. Hierbij hoef je namelijk niet onder het mest. De botox kosten verschillen per kliniek.

http://faceland.nl