CNC Jobs Europa
Health

Hoe krijg je meer matches op Tinder?

Tinder heeft de manier van online daten flink veranderd omdat het kan worden gebruikt op mobiele apparaten, waardoor je het overal kunt gebruiken. Het is geweldig om in contact te komen met mensen in jouw omgeving. Het geweldige aan Tinder is, dat het snel is. Je downloadt de app, upload enkele foto’s en dan kun je gaan beginnen met vegen. Helaas is niet iedereen zo succesvol. Soms lijkt het een makkelijke oplossing, het ontmoeten van mensen, voor anderen lijkt het bijna onmogelijk.

Toen ik begon met het gebruik van Tinder, was ik een beetje terughoudend. De meeste mensen gebruiken het om echt mensen te ontmoeten. Dit was voor mij een kans op het krijgen van een date. De meisjes met wie ik een match had, zaten dus echt te wachten op een date. Ik heb wel altijd geprobeerd om mijn persoonlijkheid al vanaf het begin eerlijk te tonen.

Ik ben niet erg grappig, mooi of gespierd. Dit is wel wat de meeste mannen denken te moeten zijn om een date te kunnen krijgen. Geloof me dat is echt niet waar. Om te beginnen moet je je beseffen dat elke persoon, die een mogelijke match is, naar je profielfoto kijkt. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf goed te presenteren en de rest zal volgen.

Heb vertrouwen in wie je bent en volg deze 7 tips om je kansen op het krijgen van een match te verbeteren.

 

Je profielfoto moet opvallen. Neem de foto op een interessante locatie. Misschien tijdens het wandelen, op een boot of op een feestje. De omgeving zal je foto laten opvallen, dus gebruik dit in je voordeel.

 

Het is zo frustrerend dat iemand, die de foto ziet, eerst moet raden welke persoon je bent. Deze frustratie verandert in desinteresse en teleurstelling als ze eigenlijk de vriend, die naast je stond, leuker vonden.

 

Een foto zegt meer dan duizend woorden toch? Hetzelfde geldt dus ook voor de keuze van de foto’s. In plaats van te vertellen over je favoriete hobby’s, kun je bijvoorbeeld een foto plaatsen van je bezoekje aan Nederland.

 

Niemand houdt van een saaie Piet, vooral niet op Tinder. Na het scrollen door honderden foto’s is altijd leuk om iemand te vinden die anders is. Je persoonlijkheid is wat je anders zal maken.

 

Zodra je een match hebt met iemand, reageer dan zo snel als je kunt. Het zal echt niet wanhopig overkomen. Het zal juist vertrouwen scheppen.

 

Mensen denken dat openingszinnen en teksten oubollig zijn, maar ze werken zeker als ze creatief zijn. Bedenk een paar goede zinnen en gebruik ze om een gesprek te beginnen. Vertrouw niet alleen op deze openingszinnen, zelf moet je natuurlijk ook nog wel wat doen want niet al je matches zullen hier goed op reageren.

 

Het verbazingwekkende van Tinder is dat het aftasten blijft. Niets is zeker en niets is voorspelbaar. Je zou met 100 mensen een match kunnen hebben, van hen allemaal een bericht kunnen krijgen maar uiteindelijk nooit iemand ontmoeten. Er zijn genoeg mensen die dat doen.

 

Veel succes met daten. Tinder is niet voor iedereen geschikt, maar probeer het. Ik probeerde het, maar na een tijdje heb ik besloten om toch voor de ouderwetse manier van daten te kiezen. Het past beter bij mijn persoonlijkheid. Misschien is de ouderwetse manier ook meer iets voor jou.

 

Wil je meer advies over Tinder dating and hoe je er meer matches krijgt? Lees dan snel de blog van AttractionGym: de plek waar je dient te zijn voor je educatie in het meester worden in het spel der verleiding.

 

 

 

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/