Goedkoop parkeren op de luchthaven

Cnc-jobs-europa

De woorden goedkoop en parkeren op de luchthaven zouden tien jaar geleden nooit in dezelfde zin kunnen worden genoemd.

Net zoals vliegreizen steeds populairder worden en het aantal mensen dat een vliegreis maakt is toegenomen, is dat ook gebeurd met de concurrentie voor het parkeren op luchthavens. De aanbieders van parkeerplaatsen op de luchthaven zijn hun prijzen blijven verhogen en daardoor werd parkeren bij de luchthaven bijna onbetaalbaar.

Maar door de toename van goedkope vluchten die beschikbaar zijn via goedkope maatschappijen zoals Easyjet en Ryanair zagen we een flinke toename van het aantal mensen dat met een vliegtuig naar het buitenland reist.

Bedrijven, die deze trend zagen, begonnen met het opkopen van grote stukken goedkope grond. De percelen die ze verkregen waren vaak in de buurt van industrieterreinen en op tien minuten rijden van de luchthaven. Er was niet veel meer nodig dan een beveiligd terrein, een beveiligd kantoor, 24 uur per dag personeel en voertuigen om de klanten naar de nabijgelegen luchthaven te vervoeren.

Deze lage overheadkosten betekende dat de nieuwe exploitanten van parkeerplaatsen de kosten van het parkeren konden drukken en klanten kregen via de vliegmaatschappijen. Zoals op elke markt zorgt concurrentie voor prijsverlagingen en reizigers hadden plotseling een aantal keuzes voor parkeren tegen lage prijzen bij de luchthaven.

Door de komst van direct beschikbare internetverbindingen, in combinatie met aanbieders van goedkope parkeerplaatsen bij de luchthaven waren zij in staat om hun parkeerdiensten aan te bieden, waardoor de consument weer wat te vertellen had en de prijzen weer daalden.

De laatste fase van de ontwikkeling is de opkomst van vergelijkingssites voor parkeren op de luchthaven, die een selectie van de beschikbare parkeerplaatsen en de prijzen voor bepaalde data zullen weergeven. Kortom, de klant heeft het nog nooit zo goed gehad.

Daarnaast kunnen parkeerplaatsen nu vooraf gereserveerd worden, waardoor je in aanmerking kunt komen voor nog hogere kortingen en er zijn een aantal diensten opgedoken om de stress rondom parkeren op de luchthaven te verminderen. Dit zijn in de eerste plaats ‘Meet’ en ‘Greet’-diensten, waar de aanbieder de klant naar de luchthaven brengt en vervolgens voor een bepaalde tijd hun auto veilig parkeert. Bij terugkeer wordt de klant met zijn eigen auto opgehaald, zodat deze meteen verder kan reizen.

Voor meer informatie en offertes voor goedkoop parkeren op luchthaven Eindhoven biedt Eazzypark genoeg informatie om je hierbij te helpen. Er is genoeg keuze voor de duur en budget voor het parkeren waarnaar u op zoek bent.

https://eazzypark.nl/